Geen resultaten gevonden.

Dive Center Scuba Do

Contact met Dive Center Scuba Do

Telefoonnummer: +599 9 7679300

E-mail: info@divecenterscubado.com

Vraag informatie aan Dive Center Scuba Do

News items

Download folders

2-tank Boot Duik

€138

Elke woensdag biedt Dive Center Scuba Do een begeleide 2-tank bootduik naar het zeer afgelegen, meest oostelijke punt van Curaçao. Hier vind je het mooiste en meest ongerepte onderwaterlandschap dat Curacao te bieden heeft!

We gaan aan boord naast het duikcentrum op Jan Thiel Beach en vertrekken naar Oostpunt. Deze locatie is alleen per boot te bereiken, omdat het land aan de oostzijde in particulier bezit is. Dit heeft geresulteerd in ongerepte riffen en een overvloed aan zeedieren, zoals groene murenen, schildpadden en tarpons. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat dit een van de 3 locaties in het hele Caribisch gebied is waar de koraaldichtheid nog steeds toeneemt!

Tussen de duiken door genieten we van wat fruit, een broodje en een drankje op het strand van Fuik, waar je ook kunt ontspannen, op kan warmen in het zonnetje en nieuwe energie kan opdoen voor de tweede duik. Een duikdag om echt zelf te ervaren!.

LionFish Hunter

€155

De lionfish heeft geen natuurlijke vijanden in het Caribisch gebied, waardoor ze zich snel kunnen vermenigvuldigen en inheemse vissen verdrukken. Dit vormt een enorm gevaar voor de inheemse vissoorten op Curaçao. Om deze invasie te beheersen, is het jagen op lionfish toegestaan, echter onder strikte regels om het rif of andere vissen niet te schaden.

De Lionfish Hunter Specialty bestaat uit een sessie kennisontwikkeling over hoe het overige zeeleven niet te beschadigen tijdens het jagen op lionfish, hoe veilig te jagen en om te gaan met lionfish en hoe te voorkomen gestoken te worden door de giftige lionfish. Ook wordt er geoefend met het gebruik van de jachthulpmiddelen, zoals de speer en de Zookeeper™. De Specialty bestaat uit twee trainingsduiken waarbij je op jacht gaat naar lionfish en waarna je leert hoe de giftige lionfish op een veilige manier schoon te maken. Na voltooiing van de Specialiteit ontvang je een PADI Lion Fish Hunter certificaat maar nog belangrijker: je hebt bijgedragen aan het gezond houden van onze riffen!

Dive Center Scuba Do

Deel deze stand via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
  • bootduiken  | 
  • Curacao  | 
  • Curacao Duikvakantie  | 
  • Padi cursussen & opleidingen
25 Add to my Favorites Remove from my Favorites

Contact Dive Center Scuba Do

<\/span>

Sanne Dirkse

Duikinstructeur

Ik ben een enthousiaste duikinstructeur die je dolgraag laat kennismaken met de onderwater wereld. Ook voor vervolgcursussen en de deep-, nitrox- en lion fish hunter specialties kan je bij mij terecht.

Language: Dutch, English

Pascal Hermes

Divemaster

Sinds ruim 4 jaar divemaster bij Scuba Do. Graag laat ik jullie het mooie onderwater van Curaçao zien of gaan we samen Lionfish Hunten!

Language: Dutch, English, German

Veronique Koch

Duikinstructeur/Shopmanager

Neem contact op met mij voor alle Boekingen, Specialty Cursussen, Lionfish Hunting, Wreck Diving, Deep Diving en voor verhuur.

Language: Dutch, English, German