Wordt de presentatie live gepresenteerd via Zoom of Vimeo?: Ja

Sommige presentaties worden gegeven via Zoom of Vimeo. Om deze presentaties te volgen word je naar een andere pagina geleid. Klik op de onderstaande button als de presentatie live wordt gegeven via Zoom of Vimeo.

Aanvang: 2021-02-07 14:00

Duiken naar de verborgen koralen van Noorwegen

Duiken naar de verborgen koralen van Noorwegen

Spectaculaire duiken lang verticale rotswanden, ijsschotsen aan de oppervlakte, duiken van 60 meter diepte, stevige stroming en deco stops in water van 3 graden celcius. Dat zijn de ingrediënten van winterduiken op zoek naar de verborgen koud water koralen van Noorwegen.

Vanuit zijn professionele green screen studio neemt Melvin je mee de diepte in naar mysterieuze rode en witte koraalbomen in winters Noorwegen en vertelt hij over nieuwe koraalwanden die ze ontdekten tijdens hun expeditie. Het is een live sessie, Melvin beantwoord graag je vragen.

Tot voor kort dachten we dat koraalriffen alleen voorkomen in warme tropische wateren. Dat blijkt onjuist te zijn. Op grote diepte in de Atlantische Oceaan liggen verborgen koraalriffen. In koud water op soms wel 1000 tot 3000 meter diepte!  Er is één plaats in de wereld waar deze koralen op duikbare diepten voorkomen. Bas Poelmann, Fiona van Doorn en Melvin Redeker reisden er naar toe en gingen op ontdekking.

Gebruik deze Link om de presentatie te volgen

Spreker(s)

Melvin Redeker