Wordt de presentatie live gepresenteerd via Zoom of Vimeo?: Nee

Sommige presentaties worden gegeven via Zoom of Vimeo. Om deze presentaties te volgen word je naar een andere pagina geleid. Klik op de onderstaande button als de presentatie live wordt gegeven via Zoom of Vimeo.

Aanvang: 2021-02-06 13:15

Duik mee in de onderwaterwereld van Anda!

Met meer dan 33 duikstekken in de buurt is er genoeg te ontdekken rond Amun Ini. Van adembenemende muurduiken met grote scholen vis tot een schitterende variëteit aan macroleven, zoals pygmeezeepaardjes, ontelbare zeenaaktslakken, garnalen, krabben, blauwgeringde octopus, mimic octopus, wunderpus, mandarijnvissen en nog veel meer. Vertel vooral de duikgidsen wat je wil zien onderwater, dan kunnen de best passende duikstekken worden bezocht.

Enkele duikgidsen van Amun Ini Dive hebben samen met mariene biologen meer dan 30.000 koralen geplant, waardoor er zo’n 60 kleine kunstmatige riffen zijn gecreëerd. Deze kunstmatige riffen zijn de nieuwe omgeving voor het lokale macroleven. Er zijn vijf projecten zoals deze in de Filipijnen en allemaal worden ze ieder jaar onderzocht. Uit dat onderzoek blijkt dat de biodiversiteit in drie jaar tijd is verdubbeld en het kunstmatige rif bij Amun Ini Beach Resort & Spa met een succes-score van 86% het meest succesvol is van de Filipijnen!

Spreker(s)

Bigs Eggert voor Diving World