Wordt de presentatie live gepresenteerd via Zoom of Vimeo?: Nee

Sommige presentaties worden gegeven via Zoom of Vimeo. Om deze presentaties te volgen word je naar een andere pagina geleid. Klik op de onderstaande button als de presentatie live wordt gegeven via Zoom of Vimeo.

Aanvang: 2021-02-06 15:30

Dahab Live – Sinai at your doorstep

Interview met Annet Fransen (in het Nederlands)
Video: A Day in The Bay (in het Engels)

Verlangen naar je favoriete vakantiebestemming… daar hebben veel mensen last van. Wanneer kunnen we weer reizen zonder restricties en gewoon in een vliegtuig stappen? Voorlopig is het afwachten. Tot die tijd doen we het met herinneringen en virtueel reizen.

Om die reden besloten Annet Fransen, haar man Joseph en een aantal vrienden om Dahab Live te beginnen, een YouTube kanaal dat het dagelijkse leven in Dahab en Zuid-Sinai wil laten zien. Elke week op maandagavond vertonen ze video’s over uiteenlopende onderwerpen, van een bezoek aan de plaatselijke supermarkt tot een safari door de Sinaï woestijn en van een Discover Scuba Diving cursus tot het verslag van een Freediving wedstrijd.

José Hoeflaken, eigenaar van Sea More Travel en ook woonachtig in Dahab, interviewt Annet Fransen in haar eigen achtertuin en samen met jou kijken ze naar A Day in the Bay, een videoverslag van wat zich zoal op een gewone dag aan de boulevard van Dahab afspeelt.

Het interview wordt uitgezonden op de volgende tijden:
zaterdag 6 februari – 11:30 uur
zaterdag 6 februari – 15:30 uur
zondag 7 februari – 11:30 uur
zondag 7 februari – 15:30 uur

Heb je vragen dan kun je na het interview direct contact opnemen met Annet of iemand anders van Dahab Live via de Mysterie Guest link in onze stand.

Na het Duikvaker weekend blijft de presentatie beschikbaar. Het interview is ook te zien via het YouTube kanaal van Sea More Travel.

Spreker(s)

Annet Fransen & José Hoeflaken