Wordt de presentatie live gepresenteerd via Zoom of Vimeo?: Nee

Sommige presentaties worden gegeven via Zoom of Vimeo. Om deze presentaties te volgen word je naar een andere pagina geleid. Klik op de onderstaande button als de presentatie live wordt gegeven via Zoom of Vimeo.

Aanvang: 2021-02-06 14:30

Coral Coast Hotel & Fantasea Divers – Dahab – interview

Interview met Ema Louis (in het Engels)
Over het Coral Coast Hotel, Fantasea Divers en Dahab

Aan het strand van het Coral Coast Hotel, met de Rode Zee op de achtergrond, interviewt José Hoeflaken, de eigenaar van Sea More Travel, Ema Louis, de eigenaar van Coral Coast, Fantasea Divers, Nour Wellness en Embah Safari. Het Coral Coast Hotel is een van de hotels in Dahab dat Sea More Travel vanaf het begin van haar bestaan in 2005 aanbiedt.

De locatie is prachtig, direct aan zee en dichtbij het centrum met restaurants, winkels en bazaars. Duikcentrum Fantasea Divers is een uitstekend duikcentrum en het gevarieerde aanbod van het hotel zorgt ervoor dat niet alleen duikers zich er prettig voelen maar ook niet-duikers, zonaanbidders, yogi’s en actievelingen die de Sinai woestijn willen verkennen. Tijdens het interview komt ook de nieuwe promotievideo van het hotel voorbij.

Het interview wordt uitgezonden op de volgende tijden:
zaterdag 6 februari – 10:30 uur
zaterdag 6 februari – 14:30 uur
zondag 7 februari – 12:30 uur
zondag 7 februari – 16:30 uur

Zaterdag 6 februari is Sea More Travel op locatie bij het Coral Coast Hotel. Je kunt dan na het interview ook direct contact opnemen met Ema Louis via de Mysterie Guest link in de Sea More Travel stand.

Na het Duikvaker weekend blijft de presentatie beschikbaar. Het interview is ook te zien via het YouTube kanaal van Sea More Travel.

Spreker(s)

Ema Louis & José Hoeflaken

The Exhibition Company BV
Speelmanshof 7
5324 DC Ammerzoden

All Rights Reserved © 2021

IBAN: NL77RABO 0341 4557 41
KvK: Utrecht 30122269
BTW: 803128046B01