Je kunt gewoon verder met jouw duikcursus

Je kunt gewoon starten met jouw duikcursus

Wellicht is het je opgevallen dat er wat “restricties” zijn. Daarmee staat je wereld misschien even stil en is deze wat kleiner. Maar moet dit zo zijn of kan je er verandering in brengen? Nou volgens ons kan dat zeker!

Er valt heel wat te leren alvast

Bij Scuba Connection gaan de opleidingen gewoon online verder. Ookal tuur je de hele dag al naar jouw scherm, wij maken er natuurlijk wel wat van. Ondertussen zijn wij voor een groot deel van onze cursussen overgestapt op online lesgeven. De webinars van de PADI professionele opleidingen, specialties en technische opleidingen worden goed ontvangen. 

Het is een goede manier om op de hoogte te blijven, over duiken te kunnen praten en vooral te lachen. Bovendien is het  nu alvast de tijd om te starten met de duikcursus die je al een tijd hebt willen volgen.

Start meteen

Zoals je wellicht van ons bent gewend, zijn al onze opleidingen flexibel en makkelijk in te plannen. Zo kunnen we snel schakelen en kan jij jouw cursus volgen op een voor jou geschikt moment. Of je dit nu klassikaal doet of individueel, bij ons kan dat gewoon.

Zeker de PADI professionele opleidingen en de Technische opleidingen zijn theorie intensief. Nu hoef je dat gelukkig niet alleen te doen. Wij helpen je graag verder met jouw vragen of met een verdere uitleg.

Welke cursussen jij kunt starten:

We hebben ons platform zo ingericht, dat het leerzaam en leuk is. Niet het zoveelste opgenomen webinar, maar live!

Meer weten over onze aanpak in deze rare tijd?

Jij wilt vast meer weten over onze aanpak en waarom jij bij Scuba Connection kan starten met jouw cursussen. Kijk op alvast op onze presentatie-kalender of een persoonlijk gesprek via ZOOM.

We zien je graag op de Virtuele Duikvaker of spreken je snel

Olga en Berdi

Overige nieuwsitems

Scuba Connection, voor jouw PADI TECREC opleidingen!

PADI TecRec cursus, de start van technische duiken De PADI TecRec cursus is het technische duikcursus aanbod van het PADI systeem. Leer technisch duiken.