IJSDUIKEN bij Scuba-Academie

En dan opeens wordt er koud, heel koud weer aangekondigd. De adrenaline begint te stromen bij de gedachte aan ijsduiken. Al een paar jaar is het er niet meer van gekomen maar nu lijken de weergoden ons goed gezind.

De eerste vraag die zich opdient……maar hoe zit het dan met de regelgeving rondom Corona, mogen we überhaupt wel ijsduiken?

Gelukkig biedt een gesprek met de Gemeente uitkomst. Ja het mag, en ook nog inclusief  “Koek en Zopie”. Natuurlijk wel aangepast maar het mag.

We kunnen 8 duikers tegelijk ontvangen verdeeld over 4 groepen van 2 buddies!  Afstand houden is het devies. Groepen mogen niet mengen, maar gezelligheid met gepaste afstand wordt troef. Het kampvuur gaat aan, de warme Choco staat klaar evenals de erwtensoep.

Natuurlijk gaan we ook ijsduik opleidingen geven net zo goed als dat vrije duiken onder het ijs mogelijk zijn mits je gebrevetteerd bent, in het bezit bent van de juiste uitrusting en ook zo enorm uitziet naar eindelijk weer een keertje ijsduiken.

Nu alleen de weergoden nog! Hou onze agenda in de gaten. https://scuba-academie.nl/
IMG 1875

 

 

 

Overige nieuwsitems

Scuba-Academie, demo droogpak centrum voor Bare, Santi, Ursuit en Avatar

Eerst een droogpak testen voordat je’m koopt. Dat kan alleen bij Scuba-Academie. Wij zijn het enige Demo Center waar je de droogpakken van Bare,

Scuba-Academie – alles voor de technische én de recreatieve duiker

Scuba-Academie heeft de technische en de recreatieve duiker ook op Duikvaker VirtualXpo veel te bieden!   Recreatief duiker? Technisch duiker? Nog geen duiker? Dan

The Exhibition Company BV
Speelmanshof 7
5324 DC Ammerzoden

All Rights Reserved © 2021

IBAN: NL77RABO 0341 4557 41
KvK: Utrecht 30122269
BTW: 803128046B01