Het nieuwe Onderwater communicatie Systeem, de OCEAN REEF GSM Mercury

OCEAN REEF brengt draadloze onderwatercommunicatie opnieuw naar een hoger niveau. Met de GSM Mercury heb je een dubbel speaker systeem met keuze uit verschillende twee communicatie kanalen, volume controle op 3 niveaus en “Hands Free mode” waardoor je de zendsleutel (PTT) niet hoeft in te drukken als je spreekt. Het digitale systeem wordt geleverd met 3,2 Lion accu met USB laad kabel voor 25 – 30 uur gebruik en een oplaad tijd van 1 uur.

De GSM Mercury unit wordt gemonteerd op het EXTENDER FRAME dat standaard gemonteerd is op een SPACE EXTENDER of PREDATOR EXTENDER Masker. Indien je de GSM Mercury op een G.Divers masker wil monteren doen je ook een EXTENDER FRAME aan te schaffen.

De twee oorschelpen beschikken beide over een onderwater speaker waardoor het geluid op twee oren hoorbaar is. De oorschelpen met speaker kunnen eenvoudig naar binnen worden geklapt. Dit vereenvoudigd het opbergen in een tas tijdens het transport. De digitale techniek heeft bijgedragen tot een verbeterde geluidskwaliteit.

 

 

 

 

 

Overige nieuwsitems

Nieuw volgelaatsmasker van Ocean Reef

Nieuw volgelaatsmasker van Ocean Reef Opnieuw brengt OCEAN REEF volgelaatsmasker duiken naar een hoger niveau Het duiken met een volgelaatsmasker wordt door meer en meer

In gesprek met Marco Borsato

Marco Borsato gaat in gesprek met zijn grootse fans die graag van alles willen weten over zijn duikpassie en zijn OCEAN REEF volgelaatmasker. Zowel