Duikersgids 17. Speciale local diving edition

Duikersgids 17 is op Duikvaker VirtualXPo verkrijgbaar met korting. Daarnaast nemen we de verzendkosten voor onze rekening. Je kunt je op de beurs abonneren op de Duikersgids maar je kunt hem ook los kopen. Ben je al abonnee? Dan valt de gids eind februari 2021 bij jou in de brievenbus. Ook als je de gids hier bestelt ontvang je hem eind februari. Duikersgids 17 is een speciale local diving edition. Want, waar ga jij het komend seizoen duiken? Juist, in je eigen omgeving. Duikersgids 17 biedt jou een uiteenlopende selectie van de allermooiste en meest aansprekende duiklocaties in eigen land.

Duiken in eigen land

Een local diving edition. Wat houdt dat in? De Duikersgids local diving edition bestaat uitsluitend uit duikstekken in Nederland en België. Geen Bonaire, Curacao en Malta zoals je elk jaar van ons gewend bent. Wel een zo gevarieerd mogelijke selectie van de mooiste duikplaatsen in jouw omgeving die ook de vakantieduiker zullen aanspreken. Wat kun je verwachten? Prachtige, nieuw ontdekte duikplaatsen waar nog bijna niemand duikt. Een drietal grote wrakken, waarvan één totaal nieuwe. Een aantal diepe duiklocaties tot 40 meter en meer. Alle toplocaties met updates. En dat alles zoveel mogelijk verspreid over het land. Kortom, als je dit seizoen als vakantieduiker in eigen omgeving te water gaat, doe je dat het best met de Duikersgids.

Populaire duiklocaties

Het Duikersgids platfom vormde bij het samenstellen van deze editie een welkome bron van informatie. We hebben vooral gezocht naar duikstekken waar veel gelogd wordt en dan voornamelijk met positieve commentaren. Daardoor vind je in Duikersgids 17 alle duikstekken in jouw regio die echt de moeite waard zijn. Verder hanteerden we bij het opstellen van ons seizoensadvies de gebruikelijke criteria. Welke duikstekken vallen op en moet je dit seizoen zeker weer eens bezoeken? Wat zijn dit jaar de nieuwe ontdekkingen? Wat zijn de echte aanraders? En wat is er veranderd op de toplocaties? Duik met de Duikersgids en log je duiken op het Duikersgids platform. Wil je toegang tot alle duiklocaties? Abonneer je nu!

Overige nieuwsitems

Inhoudsopgave Duikersgids 17 / 2021

Wat staat er zoal in Duikersgids 17. Welke nieuwe duikstekken hebben we ontdekt? En wat zijn onze tips en aanraders? Bekijk de inhoudsopgave, zoals

Duikersgids 17. Jouw duikadvies voor 2021 met nieuwe ontdekkingen!

De nieuwe Duikersgids valt eind februari 2021 bij jou in de brievenbus. Ben je gewend jouw exemplaar elk jaar met korting aan te schaffen