Diving Holidays – Al meer dan 26 jaar dé duikreisspecialist

Diving Holidays is erbij op Duikvaker VirtualXpo. Klaar om je te inspireren voor je volgende vakantie!

Diving Holidays is al vele jaren de vertrouwde duikreis-specialist. Meer dan 26 jaar boeken en regelen we de meest fantastische duikreizen. Het aantal mensen dat we inmiddels tot onze vaste klantenkring mogen rekenen, doet ons goed en is een constante inspiratie. Nieuwe duikers zijn ook van harte welkom en zijn we graag van dienst.

In deze huidige tijd met corona en alle daaruit voortvloeiende gevolgen en veranderingen is het meer dan ooit van belang om met een vertrouwde reisspecialist in zee te gaan. Ons doel is om een zorgeloze en fantastische duikvakantie voor je te regelen.

Inspirerende interviews

Anders dan andere jaren staan we jullie dit jaar graag online te woord. We hebben diverse video’s opgenomen met onze agenten uit Indonesië, de Filipijnen, Nederlandse Antillen, Gozo en Egypte. Het zijn interessante gesprekken en mooie filmpjes om je te inspireren en te informeren. Ons team bestaat uit fanatieke duikers en we adviseren je graag over de mogelijkheden. Er gaat niets boven informatie en adviezen uit eerste hand. Ons aanbod strekt zich uit van de Rode Zee tot Azië en van de Middellandse Zee tot het Caraïbisch gebied en is te bekijken op onze website www.divingholidays.nl.

Overige nieuwsitems

Zorgeloos op duikvakantie met Diving Holidays

Zorgeloos op duikvakantie met Diving Holidays – Reisgarantie Reisgarantie Om weer een mooie duikreis te kunnen plannen hebben wij een Reisgarantie voor onze reizigers