Captain Don’s Habitat op Bonaire

Captain Don’s Habitat, opgericht in 1976 door de bekende onderwatermilieuactivist Captain Don Stewart, heeft een pioniersrol gespeeld in de milieuvriendelijke ontwikkelingen op het eiland Bonaire. Zijn visie is ook terug te vinden in het ontwerp van het resort. Elk detail is ontworpen om zo min mogelijk impact te hebben op de lokale omgeving, van de lage impact van de bouwmethodes tot het gebruik van zonneboilers en energiebesparende apparaten. Het resort ligt in een weelderige tropische tuin, direct aan het strand en is bekend voor zijn relaxte sfeer en is een waar duikparadijs. Vanaf de privé steiger van het resort vaar je binnen de 15 minuten naar meer dan 50 duikplaatsen van wereldklasse.

Onze filosofie van duikvrijheid gecombineerd met geweldige service van ons vriendelijke personeel, ruime accommodaties en een huisrif slechts een paar fin kicks van onze pier, maakt Habitat en Bonaire de beste keuze voor uw volgende ( duik) vakantie. Ontdek de noviteiten van dit jaar, zoals onze nieuwe dock side fill station dus je hoeft niet meer de duik tanks van boven naar het dok niveau dragen voor wal duiken. Daarnaast is er ook een Nitrox vulstation op de pier.Ons Duik Center zorgt voor al uw duikbehoeftes, van eenvoudige tankvullingen tot tri-mix en rebreather ondersteuning.
Met 5 verschillende accommodatietypes is er voor ieder wat wils te boeken. Van deluxe zeezicht kamers, tot Junior suites en Ocean Front Villa’s, maar ook bungalows met 1, 2 of 3 slaapkamers. En we zijn momenteel aan het uitbreiden van 57 naar 90 accomodaties.
Een dag niet duiken ? Geniet aan het ruim opgezette zwembad met uitzicht op zee, huur een auto bij de zelfservice desk van Avis of boek een avontuurlijke tour om Bonaire te ontdekken.

Naast de duikwinkel van Captain Don’s Habitat bevindt zich de cadeauwinkel Vista Blue. Hier vindt je naast duik en snorkel artikelen ook allerlei leuke souvenirs die je mee naar huis wilt nemen voor je familie en vrienden
Verwen de zintuigen met de Zen Spa technieken in onze Spa, om het hele lichaam te vernieuwen en te herstellen.
Het populaire “ Rum Runners restaurant” ligt direct aan de oceaan, op een van de meest verbazingwekkende plekken van Bonaire, tegenover het onbewoonde eiland Klein Bonaire. Op het menu staan lokale gerechten, mondaine hapjes, verse vis, zeevruchten, quesedillas of pizza gebakken in de houtoven. Vergeet ook niet het indrukwekkende cocktailmenu van de “ Deco Stop Bar” om nog meer te genieten van de zonsondergang.
Plan je volgende reis naar het “ORIGINELE” huis van duikvrijheid, Kapitein Don’s Habitat, waar duikers sinds 1976 al verblijven.
We hanteren versoepelde annulerings en betalingsvoorwaarden !

Overige nieuwsitems