Beursfolders met keuzehulpen en beursaanbiedingen

Speciaal voor de Duikvaker VirtualXpo heeft het team van Onderwaterhuis.NL een aantal interactieve beursfolders gemaakt. In de beursfolders vind je per productcategorie een keuzehulp met daarbij de beursaanbiedingen. Vanuit de folders klik je zo door naar de betreffende producten, de Duikvaker-pagina op hun website of naar de chat-functie op hun website.

Knop DOWNLOADS in de online-stand: beursfolders

Via de knop DOWNLOADS in de stand kun je de beursfolders bomvol met informatie en de verschillende aanbiedingen downloaden.

Link naar Duikvaker-aanbiedingen in de webshop

Vanaf zaterdagmorgen 6 februari zijn de beursaanbiedingen te vinden op www.onderwaterhuis.nl/duikvaker. De speciale beursprijzen zijn alleen geldig op zaterdag 6 en zondag 7 februari. Met dat weekend gratis verzending binnen Nederland en België bij bestellingen vanaf € 50.

Stel je vragen via ZOOM, chat, telefoon of mail

Jammer natuurlijk dat we elkaar niet gewoon kunnen ontmoeten op de beursvloer, maar het team van Onderwaterhuis.NL zit op zaterdag 6 en zondag 7 februari klaar (van 10 tot 18 uur) om al je vragen te beantwoorden. Neem dus gerust contact op. We helpen je graag!
>> E-mail beantwoorden we zo snel mogelijk: [email protected]
>> Chat met ons via deze link
>> De ZOOM-knop vind je als je naar beneden scrollt in de stand (bij de blokken met medewerkers).
>> Of bel ons op +31-165-553944

Overige nieuwsitems

Onderwaterfotografie met je smartphone

De meeste foto’s maak je tegenwoordig gewoon met je smartphone. Altijd bij de hand. Snel en makkelijk. En ook van goede kwaliteit! Veel nieuwe

The Exhibition Company BV
Speelmanshof 7
5324 DC Ammerzoden

All Rights Reserved © 2021

IBAN: NL77RABO 0341 4557 41
KvK: Utrecht 30122269
BTW: 803128046B01