8 Redenen waarom Buddy Dive Resort de beste bestemming is voor uw volgende duikvakantie

8x Waarom Buddy Dive Resort de beste bestemming is voor uw volgende duiktrip.
We kunnen niet wachten om u weer te verwelkomen bij Buddy Dive Resort. In deze stressvolle tijden waarin we veel tijd binnenshuis doorbrengen; is alles wat we willen ontspannen en zoveel mogelijk DUIKEN, toch? En wat is een betere plek daarvoor dan Buddy Dive Resort?

We hebben veel maatregelen genomen om uw veiligheid tijdens uw verblijf bij Buddy Dive Resort te garanderen. Daarnaast zijn er nog veel meer redenen waarom Buddy Dive Resort de beste bestemming is voor uw volgende duiktrip.

Hieronder vindt u 8 redenen om snel uw volgende vakantie naar Buddy Dive Resort te plannen:

 

1. Unlimited Diving
Al onze pakketten zijn inclusief onbeperkt duiken en een gratis upgrade naar Nitrox. Op deze manier kunt u zoveel duiken als u wilt. Met onbeperkte toegang tot ons huisrif en geweldige kustduiken, zult u zich niet vervelen.
2. Shorediving
Op Bonaire kan je fantastisch kantduiken. Perfect voor social distancing, toch? Buddy Dive Resort heeft alle faciliteiten om dit super gemakkelijk te maken, zoals eigen huurauto’s en een drive-thru waar u makkelijk uw flessen kunt halen.
3.80 divesites

Met meer dan 80 duikplekken om uit te kiezen, is er altijd een rustige plek om te duiken. Als u liever drukke plaatsen vermijdt, is Bonaire de plek om naartoe te gaan. Als een stek druk is, kunt u gewoon verder rijden naar de volgende.

4. space in restaurants
Onze beide restaurants met zeezicht hebben voldoende ruimte om 1,5m afstand te houden. Wij nemen alle nodige maatregelen zodat u veilig van uw maaltijd kunt genieten. U kunt ook afhalen en lekker eten en drinken op uw eigen balkon of veranda.
5. spacious porcch
Al onze appartementen hebben een ruime eigen veranda of balkon. Daardoor kunt u in alle rust genieten van uw tijd uit het water, een boek lezen, een drankje drinken met uw buddy of gewoon genieten van de zon.
6. Laidback island
Bonaire staat bekend om haar relaxte sfeer. Er is geen druk nachtleven of drukke stad. Hierdoor is Bonaire de perfecte
bestemming als u een actieve vakantie op een rustige plek wilt. In deze rare periode, kunt u wel wat ontspanning gebruiken toch?
7. Activities

Er zijn veel activiteiten te doen die je kunt doen zonder je in groepen te begeven. Naast duiken kunt u op Bonaire geweldig windsurfen, kitesurfen, snorkelen, wandelen en kajakken.

8. Measures

Uw veiligheid is onze prioriteit. We hebben maatregelen genomen om aan alle eisen voor hygiëne en social distancing te voldoen zonder dat het de plezier van uw vakantie weg neemt.

 

Overige nieuwsitems

The Exhibition Company BV
Speelmanshof 7
5324 DC Ammerzoden

All Rights Reserved © 2021

IBAN: NL77RABO 0341 4557 41
KvK: Utrecht 30122269
BTW: 803128046B01